Ususret Sudamji

Objavljeno:

19. travnja 2024.

Kategorija:

Radionice i edukacije, Priopćenja

Ususret Sudamji

Zbog velikog interesa otvoren je još jedan termin u sklopu programa "Ususret Sudamji".  

Dok je u tijeku priprema svibanjske manifestacije proslave splitskog zaštitnika, u Arheološkom muzeju u Splitu započeo je, sada već tradicionalni, program "Ususret Sudamji". Ovaj program ne samo da nas podsjeća na veličanstvenu povijest, već i odgovara na pitanja koja intrigiraju generacije. Kakve tajne krije grob svetog Dujma na Manastirinama u Saloni? Kako su Dujmove relikvije završile ne samo u Splitu već i u Rimu i zašto ga kao splitskog zaštitnika štujemo upravo 7. svibnja?

Saznajte odgovore na ova intrigantna pitanja i još mnogo toga dok se pridružujete našem poludnevnom izletu kroz antičku Salonu i prekrasni muzej u Zrinsko-Frankopanskoj. Iz prve ruke i uz stručno vodstvo oduševit će vas priče koje ćete čuti, fascinantni spomenici koje ćete posjetiti i predivni kadrovi koje ćete vidjeti.

Zabilježite datum 27. travnja 2024. i pridružite nam se na fascinantnom putovanju kroz povijest! Zainteresirani imaju priliku besplatno sudjelovati u ovom nezaboravnom iskustvu, a organizirali smo i autobusni prijevoz između muzeja i Salone.

Kako biste se pridružili ovoj uzbudljivoj avanturi, sve što trebate je prijaviti se putem poveznice: https://forms.gle/n35vRbUe7QV63miV6 

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!
Avantura počinje u 9:30 h ispred Arheološkog muzeja u Splitu (Zrinsko-Frankopanska 25, Split) i uključuje besplatan autobusni prijevoz u Salonu, te povratak u Split oko 13 h.
Ne propustite priliku za ovu nezaboravnu avanturu koja će vas sigurno inspirirati i ostaviti trajne uspomene.

Kategorije

Zadnje novosti