Ususret Sudamji: Obiteljska Avantura!

Objavljeno:

5. travnja 2024.

Kategorija:

Radionice i edukacije, Priopćenja

Ususret Sudamji: Obiteljska Avantura!

Draga djeco, dragi roditelji,

Jeste li ikada sanjali o putovanju kroz vrijeme, otkrivanju tajni drevnih civilizacija i avanturi koja će vas oduševiti? Pa, pripremite se jer Arheološki muzej u Splitu vas vodi na nezaboravno putovanje kroz povijest u sklopu programa "Ususret Sudamji"! 

Jeste li znali da je sveti Dujam pokopan 10. travnja u Saloni? Zašto ga onda slavimo 7. svibnja u Splitu? E pa, 7. svibnja kad se budete spuštali na Rivu po kuhaču ili klepetušu imat ćete puno više znanja i razumijevanja o ovoj, uvijek, interesantnoj svibanjskoj manifestaciji.   

Krenite s nama 04. svibnja 2024. na posebno oblikovanu obiteljsku avanturu koja će vas povesti na putovanje kroz tajanstvene prolaze antičke Salone gdje ćete otkriti fascinantne priče o svetom Dujmu i bogatoj baštini koja je oblikovala naše identitete.

Program je prilagođen djeci u dobi od 6 do 9 godina, ali i njihovim roditeljima, nudeći vam jedinstvenu priliku za učenje kroz zabavu i jačanje obiteljskih veza. Dok će najmlađi istraživati kroz igru, roditelji će otkrivati fascinantne detalje o kulturnom naslijeđu koje nas okružuje.

Kako biste se pridružili ovoj uzbudljivoj avanturi, sve što trebate je prijaviti se putem linka: https://forms.gle/jnFgbzLY9ENuyUfx9
Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Avantura počinje u 9:30 h ispred Arheološkog muzeja u Splitu (Zrinsko-Frankopanska 25, Split) i uključuje besplatan autobusni prijevoz u Salonu, te povratak u Split oko 13 h.

Ne propustite priliku za ovu nezaboravnu avanturu koja će vas sigurno inspirirati i ostaviti trajne uspomene za cijelu obitelj! Prijavite se odmah i krenite s nama u čarobni svijet prošlosti.

Vidimo se uskoro!

Vaš Arheološki muzej u Splitu 

Kategorije

Zadnje novosti