Poziv turističkim vodičima i predstavnicima turističkih agencija

Objavljeno:

7. ožujka 2024.

Kategorija:

Predavanja, Radionice i edukacije, Suradnja s ustanovama i udrugama

Poziv turističkim vodičima i predstavnicima turističkih agencija

S velikim zadovoljstvom pozivamo turističke vodiče i djelatnike turističkih agencija na stručno vodstvo kroz izložbu "Memento mori" koja je otvorena u Arheološkom muzeju u Splitu. Cilj ovog vodstva je pružiti dublji uvid u izložbu te odgovoriti na sva vaša pitanja o izložbi, ali i o samom Arheološkom muzeju u Splitu. 

Izložba "Memento mori" predstavlja spektakl koji je prilikom otvorenja privukao izniman broj posjetitelja. Kroz izložbu ćete imati priliku upoznati ljude: one koji su prije gotovo dvije tisuće godina s nama dijelili ovaj isti prostor, ali i one koji su ih tijekom izgradnje Zaobilaznice spasili i njihove priče ovom izložbom prenijeli javnosti. Fascinantna priča o arheološkim istraživanjima Salonitanske Zapadne nekropole na Zaobilaznici 1986. – 1987. godine, koja se prvi puta predstavlja javnosti nakon gotovo 40 godina, pružit će vam novo razumijevanje antičke Salone i dodatno Vas povezati s povijesti našeg grada. Vjerujemo da će Vam ovo vodstvo pružiti nova znanja u sferi Vašeg rada, ali i inspirirati neke nove ideje za turističku ponudu. 

Kako bi svima omogućili ovo zanimljivo iskustvo i edukaciju, u skladu sa svojim mogućnostima odaberite jedan od tri ponuđena termina i obavezno se prijavite putem linkova u nastavku:  

  • Ponedjeljak, 18.03.2024. u 16:30 h – POPUNJENO!
  • Utorak, 19.03.2024. u 10:00 h - POPUNJENO!
  • Srijeda, 20.03.2024. u 16:30 h – POPUNJENO!

Prijave su obavezne i zaprimaju se do petka, 15. ožujka 2024. godine u 16 h. Veličine grupa su limitirane kako bi svima osigurali najbolje iskustvo.

Kategorije

Zadnje novosti