Dana 11. svibnja 2023. u Galeriji Klovićevi dvori  u Zagrebu otvara se velika izložba Vis-à -Vis 200 – Arheološka baština otoka Visa, koja je prvotno bila postavljena u Splitu u povodu dvjestote obljetnice osnutka splitskoga Arheološkog muzeja.Dana 11. svibnja 2023. u Galeriji Klovićevi dvori  u Zagrebu otvara se velika izložba Vis-à -Vis 200 – Arheološka baština otoka Visa, koja je prvotno bila postavljena u Splitu u povodu dvjestote obljetnice osnutka splitskoga Arheološkog muzeja.Dana 11. svibnja 2023. u Galeriji Klovićevi dvori  u Zagrebu otvara se velika izložba Vis-à -Vis 200 – Arheološka baština otoka Visa, koja je prvotno bila postavljena u Splitu u povodu dvjestote obljetnice osnutka splitskoga Arheološkog muzeja.

Pročitaj više Izložba „Vis-à-Vis 200. Arheološka baština otoka Visa“ će gostovati u Galeriji Klovićevi dvori

U subotu 25. ožujka 2023. prva skupina od tridesetak vjeroučitelja Splitsko-makarske nadbiskupije i Hvarske biskupije sudjelovala je u edukativnom programu „Ususret Sudamji“ koji je osmislio Arheološki muzej u Splitu, najstarija muzejska ustanova u Republici Hrvatskoj.

Pročitaj više Vjeroučitelji sudjelovali u edukativnom programu Arheološkog muzeja u Splitu „Ususret Sudamji“

Noć muzeja 2023.

U Noći muzeja pozivamo vas da upoznate iznimnu kulturnu baštinu rimske Dalmacije, njezine antičke metropole Salone i materijalnu ostavštinu, način života te običaje Avara i Slavena.

Pročitaj više Noć muzeja 2023.
123

Kategorije

Zadnje novosti